Oldalunk jelenleg béta fázisban üzemel és hamarosan új funkciókkal bővül!
Felnőttképzési számunk: B/2024/000520

Póthaj Specialista

Sale!

Hajhosszabbítás mikrogyűrűvel tanfolyam

Original price was: 49.990 Ft.Current price is: 34.990 Ft.

Szakértelem és Precizitás: Hajhosszabbítás Szilikonos Mikrogyűrűvel Takács Kittytől

-Fedezd fel, hogyan válhatsz profivá a hajhosszabbítás világában – egy egyszerű, gyors, és kíméletes technikával.

Hajhosszabbítás Mikrogyűrűvel Online Tanfolyam

 

Üdvözlünk a mikrogyűrűs hajhosszabbítás online tanfolyamán, ahol a hajhosszabbítás egyik legegyszerűbb és legnépszerűbb technikáját sajátíthatod el akár otthonod kényelméből!

Mindig vannak újabb és újabb próbálkozások a már jól bevált technikák lecserélésére, de a mikrogyűrűs hajhosszabbítás kiállta az idő próbáját, így érdemes elsajátítani ezt a technikát a hajhosszabbítás után komolyan érdeklődőknek. Tökéletes választás és javasoljuk is első tanfolyamnak.

A tanfolyamot Takács Kitty fodrász hajhosszabbító vezeti, aki Magyarország egyik legprecízebb hajhosszabbítója. A gyakorlatban is nap mint nap használja ezt a technikát, nem utolsó sorban problémamentesen vendégein, így garantáltan értékes és gyakorlati tudást kapsz kézhez.

Előfeltételek:

A tanfolyam elkezdése előtt fontos tudni, hogy a Póthaj Alapozó tanfolyam sikeres elvégzése és a megszerzett tanúsítvány szükséges. Ez a kurzus biztosítja a póthajazás alapvető ismereteit, amelyek nélkülözhetetlenek bármely hajhosszabbítás technikának magasabb szinten való alkalmazásához.

Szükséges Eszközök:

A tanfolyam során az alábbi eszközök használata szükséges a gyakorláshoz:

  • I alakú tincsezett gyakorló haj
  • Emberi hajas babafej
  • Asztali babafej tartó
  • Szilikonos mikrogyűrűk
  • Fogó
  • Behúzó hurok
  • Szeparátor korong
  • Szeparátor tépőzáras
  • Krokodil csat
  • Hajcsipesz (egy vagy kétlábas)

A tanfolyam megvásárlásával egy külön vásárló csoportba kerülhetsz webshopomban, ahol kedvezőbb árakon juthatsz hozzá a tanfolyamhoz szükséges kellékekhez. Amennyiben ezt igényled, jelezd nekünk és a tanfolyam megvásárlása után regisztrálj az itteni e-mailcímeddel, és aktiváljuk számodra a kedvezményeket. A megvásárolt kellékek már a következő munkanapon nálad lehetnek.

Tanfolyam Tartalma:

A tanfolyam részletesen bemutatja a mikrogyűrűs hajhosszabbítás minden lépését, az előkészületektől kezdve a haj meghosszabbításán át a leszedő technikáig.

Kitty részletesen kitér és felkészít az esetleges problémák elkerülésére, valamint részletesen végig vezet a precíz tincsek elkészítésének folyamatán.

Miért Minket Válassz?

Ez a tanfolyam egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy mélyrehatóan megismerd és elsajátítsd a mikrogyűrűs hajhosszabbítás fortélyait egy olyan szakembertől, aki maga is nap, mint nap alkalmazza ezt a technikát. Rugalmas tanulási ütemezésünk lehetővé teszi, hogy saját időbeosztásod szerint haladj, miközben a legmagasabb szintű szakmai tudás birtokába jutsz.

Regisztrálj most, és tedd meg az első lépést afelé, hogy idővel Te is mikrogyűrűs hajhosszabbítás specialistája lehess!