Felnőttképzési számunk: B/2024/000520

Póthaj Specialista

Póthaj Specialista csapatunk

Ismerd meg oktatóink és oldalunk létrejöttének motivációjat, és tanulj a hazai legjobbaktól.

Kiknek ajánlott az oldal: 

  • Fodrász tanulóknak, de még végzett fodrászoknak is, mert szeretnének mélyebben és részletesebben elmerülni a póthajak és hajhosszabbítás témájában, olyan profi szakemberektől elsajátítva mindezt, akik napi szinten ezzel foglalkoznak.
  • Olyan vállalkozni vágyóknak, akik új dolgokban szeretnék kipróbálni magukat, szeretnének a maguk főnekei lenni, egyéni időbeosztással vagy jelenlegi munkájuk mellett csinálnának még valamit, ami esetleg kiválthatja a jelenlegi munkájukat a későbbiekben (én is így tettem ☺)
  • Már végzett hajhosszabbítóknak, akik fejlesztenék jelenlegi ismeretüket vagy hiányosnak érzik meglévő tudásukat. 
  • Póthaj és hajhosszabbítás iránt érdeklődőknek, ha még frissen csöppentek a póthajak világába, vagy olyanoknak, akik sokat csalódtak és jobban belemélyednének ebbe a témába, szakértő tanácsokra van szükségük.
Takács Kitty - Hajhosszabbító

Takács Kitty

Hajhosszabbító
Takács Kitti vagyok.2006-ban ismerkedtem meg a hajhosszabbítással.Ekkor még csak hajfelvarrással foglalkoztam. 2010-ben kezdtem el a többi technikát is megtanulni. 2014-től foglalkozom vele komolyabban, főállásban. Hőillesztés, hajfelvarrás, mikrogyűrűzés és nanogyűrűzés technikát alkalmazok a meglévő vendégköröm részére.2019-től elkezdtem átadni a meglévő tudásom is, workshop keretein belül.Jelenleg újpesten dolgozom a Nadabán Hair Hajkereskedésben.
Lávich Szilvi - Parókakészítő

Lávich Szilvi

Parókakészítő
Érettségi és parókakészítő szakmunkásképző iskola után pályafutásom a Magyar Állami Operaházban kezdtem, majd egy magáncéghez kerültem, és egy nagyhírű parókás keze alá dolgozhattam évekig, ahol a szakma minden apró fortélyát megtanulhattam. Sok tapasztalatot szereztem a hajas szakma szépségeiről, és természetesen a hátrányairól is.Jelenleg az RTS Hajstúdióban dolgozom Budapesten, egy jól működő team tagjaként.
Minori Norbi - Fodrász

Minori Norbi

Fodrász
13 éves korom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni.Édesanyám vitt el Tóth Lajos mesterfodrászhoz, aki el is vállalta a kitanításomat.Az iskola elvégzése után egyből vállalkozni kezdtem, 18,5 évesen egy cég általi lehetőséget kihasználva, oktatásokon vettem részt. 6 évig Olaszországban egy vegyipari gyárban folyamatosan jártam továbbképzésekre, ahol vegyész fodrászok és vegyészmérnökök adták át nekem legfontosabb tudásukat. Azóta is ezt a szakmát űzöm -már 25 éve-, és folyamatos tanulási,-és munkamániával fűszerezem a hétköznapokat.
Hajcsat 12 cm szögletes lila

Te

mint legújabb tagunk
Profi vagy a póthajazás, hajhosszabbítás bármely területén és úgy látod lenne helye egy tanfolyam elképzelésednek?
Jelentkezz csapatunkba a tanfolyam@pothajscpecialista.hu e-mail címen a részletekért, és legyél Te is Póthaj Specialista Oktató.