Nem találod a megfelelő információkat a póthajak világában?

Mi elhoztuk a megoldást!

Akár hobbiból, akár szakmai szinten szeretnél elmélyülni a hajfeldolgozás, hajhosszabbítás és tincsezés rejtelmeiben, szükséged van egy megbízható útmutatóra, ami lépésről lépésre vezet.

póthaj specialista

Póthaj Alapozó Online Tanfolyam

Ez egy interaktív online tudásbővítő anyag, amely az alapoktól kezdve vezet végig téged a hajfeldolgozás és póthajak izgalmas világában.

Szerezd meg az alapvető ismereteket 100% emberi póthajakról, tanuld meg a hajfeldolgozás alapjait, a használt eszközöket, technikákat és minden szükséges tudást, amire szükséged van.

A kurzuson keresztül valós életből vett példákon és gyakorlati tanácsokon keresztül ismerheted meg, hogyan alkalmazd a megtanultakat.

Póthaj Specialista - alapozó tanfolyam

Nálunk mindenki megtalálja az online tanfolyamát

a póthaj alapozó online tanfolyam kezdők számára is a legjobb választás!

póthaj specialista szintek

A Póthaj Alapozó kurzus nem csak elméleti tudást nyújt, hanem gyakorlati útmutatást is a sikeres póthaj alkalmazásához.

Az anyagot Nadabán Csaba hajkereskedő, Lávich Szilvia parókamester és Minori Norbert fodrász, az iparág elismert szakértői állították össze, akik évtizedes tapasztalatukkal és szakértelmükkel garantálják, hogy valóban értékes és használható tudást szerezz.

Rugalmas online tanulási lehetőségünkkel bárhol, bármikor, a saját tempódban sajátíthatod el a szükséges ismereteket, így ideális választás mindenki számára, aki mélyebben el szeretne merülni a póthajak világában.

Ez az online tanfolyam Neked is szól, mivel...

Póthaj Specialista - szálirány

…tökéletes választás azok számára, akik szeretnének többet megtudni a hajfeldolgozásról, hajhosszabbításról, tincsezésről; a póthajak minőségével kapcsolatos csalódások után alapos ismeretekre vágynak;
fodrászok, hajhosszabbító szakemberek számára, akik bővíteni szeretnék szolgáltatásaik körét; valamint kreatív személyeknek, akik új kihívásokra vágynak, és komoly szinten szeretnének foglalkozni a póthajakhoz köthető tevékenységekkel.

póthaj specialista festett vagy festetlen hajak

ebben az online tanfolyamban

Ez mind a Tiéd lehet!

kezdő szint

Minden ami póthaj

Megismerheted az alapokat és megtanulhatod hogyan tudsz hajakat feldolgozni professzionálisan.

középhaladó szint

Bázis tudás

A Póthaj Specialista online tanfolyam rendszere teljes egészében a Póthaj Alapozó Online Tanfolyamra épül, ez lesz mindennek az alapja.

haladó szint

Gyakorlati feladatok

A tanfolyam utolsó blokkjában gyakorlati feladatokat találsz, melyeknek helyes elsajátítása segíteni fog a további onoine tanfolyamok elvégzésében.

Ezért válassz minket fejlődésedhez

Ismerd meg kik fognak segíteni a Póthaj Alapozó Tanfolyamban

Nadabán Csaba Póthaj Specialista

Nadabán Csaba

hajkereskedő

Takács Kitty - Hajhosszabbító - Póthaj Specialista

Takács Kitty

hajhosszabbító

Lávich Szilvi

Lávich Szilvi

parókakészítő

Minori Norbert

Monori Norbi

fodrász

Póthaj Specialista - érvek
Netán bizonytalan vagy még?

Összegyűjtöttünk még további extrákat, amiket azonnal megkapsz, ha csatlakozol hozzánk és online tanfolyamainkkal elindulsz a biztos siker útján, hogy Te is Póthaj Specialistává válhass.

Elégedett online tanuló
Gyakran Ismételt Kérdések

Maradtak még kérdéseid? Gyakori kérdéseinkben összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, így itt biztosan megtalálod a választ.

Miért kell regisztrálni az oldalon?

A Kurzus profil eléréséhez és ezáltal a megvásásolt, vagy akár az ingyenes tanfolyamok eléréséhez regisztrációra van szükség, mivel oldalunk így tudja kezelni a felhasználókat.

Regisztrált fiók nélkül nem tudsz hozzáférni kedvenc online tanfolyamaidhoz.

Navigálj a kiszemelt online tanfolyam oldalára és ott a Megvásárolom gombra kattintva tudod kosárba helyezni tanfolyamod. Ezt követően az OTP SimplePay vagy Stripe biztonságos fizetési felületén keresztül tudsz online, bankkártyával fizetni. Vásárlás közben fiókot is kell regisztrálnod, mivel így tudsz majd a későbbiekben hozzáférni a megvásárolt és az ingyenes tanfolyamokhoz is egyaránt. Regisztrálni előzetesen is tudsz, ha az ingyenes tanfolyamokkal először kipróbálnád oldalunkat, ezt a Kezdőlapon több ponton is elhelyezett Regisztráció gombokra kattintva, vagy a weboldal alján található Regisztráció szövegre kattintva tudod megtenni.

Nincs időkorlát, saját időbeosztásod szerint haladhatsz, megállíthatod, visszajátszhatod, elölről kezdheted az adott videót akárhányszor csak szeretnéd.

Természetesen. Tanfolyamaink elvégzése után általunk kiállított tanúsítványt kap a tanuló magyar nyelven. A névre szóló tanúsítványt elektronikus és letölthető formátumban állítjuk ki, ezzel is kímélve környezetünket.

Kivételt képeznek az ingyenes tanfolyamok, ezek elvégzése során nem állítunk ki certifikátot.

Kurzusaink ismeretbővítő, tudásfrissítő céllal készültek, azon vállalkozási formák esetében, amelyek megkövetelik a szakirányú végzettséget, kizárólag az általunk kiállított tanúsítvánnyal vállalkozás nem indítható. Szakirányú végzettséget nem igénylő vállalkozói tevékenységekkel kapcsolatban érdemes egy könyvelővel konzultálnod.

Ez tanfolyamspecifikus, de abban remélem egyetértünk, hogy egy tantermi képzés után is szükséges a gyakorlás, így egy személyes képzésnél is, ezek hiába biztosítottak, a későbbi gyakorláshoz is szükség van az alap eszközökre, legyen az babafej, gyakorló póthaj vagy bármi más. Így nézve az online tanulásnál is ugyanazokra. Minden tanfolyamnál leírjuk és megmutatjuk milyen eszközökre lesz szükséged az elvégzéséhez. Eszközök beszerzésére segítséget nyújtunk, sőt, a vásárlásoddal saját vásárlói csoportba regisztrálhatsz a nadabanhairshop.hu webshopomra, ahol egyedi tanulói árak és magas kedvezmények várnak rád.

Igen. Amennyiben teljesen új belépő vagy nálunk, a Póthaj Alapozó tanfolyamunkat mindenképp elsőnek kell elvégezned, mert arra építjük a többi tanfolyamainkat. Így tudunk megbizonyosodni arról, hogy az általunk Alap ismereteknek szánt elméleti és pár, nagyon fontos gyakorlati tudásnak már a birtokában vagy. Póthaj Alapozó tanfolyamunk minden tanfolyamunkhoz jár!

Nem. Minden tanfolyamunkhoz jár. Bármelyik tanfolyamunkat vásárolnád meg, a Póthaj Alapozó tanfolyam elérhetővé válik számodra a kiválasztott tanfolyamoddal együtt.

A gyakorlati oktatás videók és interaktív feladatok formájában történik, ahol lépésről lépésre mutatjuk be a tanfolyam anyagát.

Ez függ a tanulási tempódtól, de általában azt javasoljuk, hogy hetente legalább 3-5 órát szánj a tanfolyamra és a gyakorlásra.

Külön szakmai Facebook csoportunkban gyors visszajelzésre számíthatsz, ha elakadnál valamiben, csak kérdezz bátran.

Ingyenes próbaidőszak ugyan nincs, de vannak ingyenes tartalmaink, melyeket a regisztrációt követően azonnal elérhetsz. Ezekkel a videókkal ki tudod próbálni a rendszerünket, hasznos tudást szerezhetsz és megismerkedhetsz oktatásunk és videóink minőségével.

Természetesen. Áraink Bruttó árak, így cégeknek is kedvező lehet nálunk fejleszteni tudásukat.

Csatlakozz MOST és szerezz sikerélményt
Póthaj Alapozó Online Tanfolyamunkkal!

Élj a lehetőséggel és vágj bele ebbe a kihagyhatatlan ajánlatba, amivel magabiztos tudásra és egy teljesen új szaktudásra tehetsz szert az otthonod kényelméből, a saját tempódban, ahogy Neked a legjobb!

A tanfolyam összértéke

39.990 Ft

De Te most mindezt egy sokkal kedvezőbb áron vásárolhatod meg 50% kedvezménnyel korlátozott ideg!

Így a Póthaj Alapozó Online Tanfolyam ára most mindössze csak:

19.990 Ft

simplepay fizetés
stripe fizetés
biztonságos fizetés

Ha a megvásárolom gombra kattintva az oldal nem navigál át automatikusan a Pénztár oldalra, akkor kattints ide és ellenőrizd, hogy korábban nem adtad-e már véletlelül hozzá ezt a tanfolyamot.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása