A Hajhosszabbítás online tanfolyamok mesterfoka

Egy igazán ütős csomagban

Póthaj Specialista - hajhosszabbítás mester csomag banner

373+

percnyi tananyaggal

amire szükséged van

Ezek a technikák kiállták az idő próbáját!

Szeretnéd elsajátítani a hőillesztéses hajhosszabbítások művészetét, de nem tudod, hol kezdd? Szükséged van egy átfogó útmutatóra, amely lépésről lépésre vezet az alapoktól a mesterfokig? Akkor a Hőillesztéses Hajhosszabbítás Mester Csomagot neked találtuk ki!

Fedezd fel a Hőillesztéses Hajhosszabbítás Mester Csomagunkat, amely három alapvető tanfolyamot tartalmaz: a Póthaj Alapozó tanfolyamot, a Tradicionális Hőillesztést és annak még apróbb változatát, a Nanokapszulás Hőillesztéses Hajhosszabbítás tanfolyamot. Ezek a kurzusok együttesen biztosítják a teljes tudásanyagot, amire szükséged lehet a hőillesztéses technikákban való profivá váláshoz.

Nálunk mindenki megtalálja az online tanfolyamát

mindegy milyen szinten vagy, megadjuk amire szükséged van.

póthaj specialista szintek
póthaj specialista hőillesztés online tanfolyam

csomagban

Ez mind a Tiéd lehet!

kezdő szint

Póthaj alapozó tanfolyam

Ismerd meg az alapokat és szerezz magabiztos tudást alapozó online tanfolyamunkkal.

középhaladó szint

Hőillesztéses hajhosszabbítás

Tanuld meg a hőillesztéses hajhosszabbítás műveleteit és praktikáit online tanfolyamunkban.

haladó szint

Nanokapszulás hajhosszabbítás

Egészítsd ki a tradicionális hőillesztéses hajhosszabbítást nanokapszulás hőillesztéssel, a még láthatatlanabb és természetesebb hatásért.

Ezt mind tartalmazza a Hőillesztés mester csomagod!

 • Póthaj Alapozó Tanfolyam:
  Itt kezdődik az utazásod! Megtanulhatsz mindent az emberi póthajakról, a hajfeldolgozás alapjairól, és bemutatjuk a szükséges eszközöket és technikákat.
  Ezt a kurzust Minori Norbi, Lávich Szilvi és Nadabán Csaba közös tapasztalatai alapozzák meg, akik évtizedek óta a szakma elismert szakértői.
 • Hajhosszabbítás Hőillesztéssel Tanfolyam:
  Takács Kitty segítségével sajátíthatod el, az átlag és esztétikus nagyságú, precíz és gyönyörű illesztéseket. Minden útmutatást megkapsz tőle, hogy olyan problémamentesen dolgozhass, ahogy ő azt teszi a mindennapjai során vendégeinél, sok éves tapasztalatának köszönhetően.
 • Hajhosszabbítás Nanokapszulás Hőillesztéssel Tanfolyam:
  Ezen a tanfolyamon is Kitty vezet majd végig. Ez az egyik legújabb és legfinomabb technika a hőillesztéses technikák közül. Ezzel a módszerrel még természetesebb és láthatatlanabb eredményeket érhetsz el, de azért is érdemes megtanulnod mindkét technikát, mert nem minden vendég képes kivárni ilyen időigényes és volumenű technikát, náluk érdemes lehet a sima hőillesztést használnod majd.
Hajhosszabbítás hőillesztéssel tanfolyam részlet

Te is szeretnél ilyen precíz és szép illesztéseket készíteni?

Póthaj Specialista tökéletes illesztések

Online tanfolyamaink elvégzése után ez mind lehetséges és velünk könnyedén megtanulhatod, hogy mik azok a fontos lépések, amikkel kihozhatod tudásodból a maximumot és Te is Póthaj Specialista lehetsz.

Ezért válassz minket fejlődésedhez

Ismerd meg kik fognak segíteni a tanfolyamokban

Nadabán Csaba Póthaj Specialista

Nadabán Csaba

hajkereskedő

Takács Kitty - Hajhosszabbító - Póthaj Specialista

Takács Kitty

hajhosszabbító

Lávich Szilvi

Lávich Szilvi

parókakészítő

Minori Norbert

Minori Norbi

fodrász

Póthaj Specialista - érvek
Netán bizonytalan vagy még?

Összegyűjtöttünk még további extrákat, amiket azonnal megkapsz, ha csatlakozol hozzánk és online tanfolyamainkkal elindulsz a biztos siker útján, hogy Te is Póthaj Specialistává válhass.

Elégedett online tanuló
Gyakran Ismételt Kérdések

Maradtak még kérdéseid? Gyakori kérdéseinkben összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, így itt biztosan megtalálod a választ.

Miért kell regisztrálni az oldalon?

A Kurzus profil eléréséhez és ezáltal a megvásásolt, vagy akár az ingyenes tanfolyamok eléréséhez regisztrációra van szükség, mivel oldalunk így tudja kezelni a felhasználókat.

Regisztrált fiók nélkül nem tudsz hozzáférni kedvenc online tanfolyamaidhoz.

Navigálj a kiszemelt online tanfolyam oldalára és ott a Megvásárolom gombra kattintva tudod kosárba helyezni tanfolyamod. Ezt követően az OTP SimplePay vagy Stripe biztonságos fizetési felületén keresztül tudsz online, bankkártyával fizetni. Vásárlás közben fiókot is kell regisztrálnod, mivel így tudsz majd a későbbiekben hozzáférni a megvásárolt és az ingyenes tanfolyamokhoz is egyaránt. Regisztrálni előzetesen is tudsz, ha az ingyenes tanfolyamokkal először kipróbálnád oldalunkat, ezt a Kezdőlapon több ponton is elhelyezett Regisztráció gombokra kattintva, vagy a weboldal alján található Regisztráció szövegre kattintva tudod megtenni.

Nincs időkorlát, saját időbeosztásod szerint haladhatsz, megállíthatod, visszajátszhatod, elölről kezdheted az adott videót akárhányszor csak szeretnéd.

Természetesen. Tanfolyamaink elvégzése után általunk kiállított tanúsítványt kap a tanuló magyar nyelven. A névre szóló tanúsítványt elektronikus és letölthető formátumban állítjuk ki, ezzel is kímélve környezetünket.

Kivételt képeznek az ingyenes tanfolyamok, ezek elvégzése során nem állítunk ki certifikátot.

Kurzusaink ismeretbővítő, tudásfrissítő céllal készültek, azon vállalkozási formák esetében, amelyek megkövetelik a szakirányú végzettséget, kizárólag az általunk kiállított tanúsítvánnyal vállalkozás nem indítható. Szakirányú végzettséget nem igénylő vállalkozói tevékenységekkel kapcsolatban érdemes egy könyvelővel konzultálnod.

Ez tanfolyamspecifikus, de abban remélem egyetértünk, hogy egy tantermi képzés után is szükséges a gyakorlás, így egy személyes képzésnél is, ezek hiába biztosítottak, a későbbi gyakorláshoz is szükség van az alap eszközökre, legyen az babafej, gyakorló póthaj vagy bármi más. Így nézve az online tanulásnál is ugyanazokra. Minden tanfolyamnál leírjuk és megmutatjuk milyen eszközökre lesz szükséged az elvégzéséhez. Eszközök beszerzésére segítséget nyújtunk, sőt, a vásárlásoddal saját vásárlói csoportba regisztrálhatsz a nadabanhairshop.hu webshopomra, ahol egyedi tanulói árak és magas kedvezmények várnak rád.

Igen. Amennyiben teljesen új belépő vagy nálunk, a Póthaj Alapozó tanfolyamunkat mindenképp elsőnek kell elvégezned, mert arra építjük a többi tanfolyamainkat. Így tudunk megbizonyosodni arról, hogy az általunk Alap ismereteknek szánt elméleti és pár, nagyon fontos gyakorlati tudásnak már a birtokában vagy. Póthaj Alapozó tanfolyamunk minden tanfolyamunkhoz jár!

Nem. Minden tanfolyamunkhoz jár. Bármelyik tanfolyamunkat vásárolnád meg, a Póthaj Alapozó tanfolyam elérhetővé válik számodra a kiválasztott tanfolyamoddal együtt.

A gyakorlati oktatás videók és interaktív feladatok formájában történik, ahol lépésről lépésre mutatjuk be a tanfolyam anyagát.

Ez függ a tanulási tempódtól, de általában azt javasoljuk, hogy hetente legalább 3-5 órát szánj a tanfolyamra és a gyakorlásra.

Külön szakmai Facebook csoportunkban gyors visszajelzésre számíthatsz, ha elakadnál valamiben, csak kérdezz bátran.

Ingyenes próbaidőszak ugyan nincs, de vannak ingyenes tartalmaink, melyeket a regisztrációt követően azonnal elérhetsz. Ezekkel a videókkal ki tudod próbálni a rendszerünket, hasznos tudást szerezhetsz és megismerkedhetsz oktatásunk és videóink minőségével.

Természetesen. Áraink Bruttó árak, így cégeknek is kedvező lehet nálunk fejleszteni tudásukat.

Csatlakozz MOST és szerezz sikerélményt
Hőillesztés Mester Csomagunkkal!

Élj a lehetőséggel és vágj bele ebbe a kihagyhatatlan ajánlatba, amivel magabiztos tudásra és egy teljesen új szaktudásra tehetsz szert az otthonod kényelméből, a saját tempódban, ahogy Neked a legjobb!

A csomag összértéke

119.980 Ft

De Te most mindezt egy sokkal kedvezőbb áron, egy online tanfolyam árának megfelelő összegért vásárolhatod meg 50% kedvezménnyel korlátozott ideg!

Így a Hajfeldolgozás Mester Csomag ára most mindössze csak:

59.990 Ft

simplepay fizetés
stripe fizetés
biztonságos fizetés

Ha a megvásárolom gombra kattintva az oldal nem navigál át automatikusan a Pénztár oldalra, akkor kattints ide és ellenőrizd, hogy korábban nem adtad-e már véletlelül hozzá ezt a tanfolyamot.